personen

Annelore Stubbe

begon met theater in de Academie voor Muziek, Woord en Dans te Zaventem, waar ze ook viool en pianolessen volgde. Ze studeerde in 2005 af aan het Herman Teirlinck Instituut Toneel Studio. In haar laatste jaar speelde ze in het Paleis "Trilogie voor Moeder de Vrouw", in een regie van Stefan Perceval, met Sofie Decleir, Dimitri Dupont en Jeroen Perceval.

Meteen nadat ze afstudeerde, kon ze bij het Ensemble Leporello aan de slag in "Britannis", een regie van Dirk Opstaele. Iets later volgden "Koffie/Temesta", "Café/Temesta", "Macbethbranding" en "Beestenbende". Deze twee laatste voorstellingen staan nog steeds op het repertoire van Ensemble Leporello.

In april 2007 ging "B=A" in première in het Paleis, naar de tekst van Willy Thomas en opnieuw in een regie van Stefan Perceval, met Ilse Uitterlinden. Bij Fabuleus maakte ze, samen met Leporello-collega Roos Van Vlaenderen, de voorstelling "Bananen drijven niet", die sinds 2008 op toernee door Vlaanderen trekt.

Naast acteren geeft ze Woord in de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans te Zaventem en geeft ze tal van workshops en theatercursussen.

In november 2009 regisseerde ze "Kissebissen" bij Toneel4, een stuk dat ze zelf schreef.

Producties