personen

Ursul De Geer

Tijdens zijn studie economie en andragologie werd duidelijk  dat zijn hart naar het toneel uitging. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het theatervak als acteur en regisseur vond hij een nieuwe uitdaging in het maken van televisie. Hij begon zijn televisiecarrière met de talkshow Ursul de Geer, maakte het beroemd en berucht geworden 't Is hier fantásties en het indrukwekkende programma Voor niets gaat de zon op.

12 jaar geleden keerde hij terug naar zijn oude vak; toneelregisseur.

Hoogtepunten uit zijn toneelwerk: Roza vertrekt door het Trojaanse paard De misdaden van Vautrin (Balzac) bij de TheaterUnie. Wachten op Waterloo bij (Theater Delft) Leven van Galilei van Brecht. De Máraitrilogie, drie toneelstukken bewerkt op basis van drie romans van de Hongaarse schrijver Sándor Márai: Gloed (won de Toneelpublieksprijs) Kentering van een huwelijk, De Gravin van Parma. De Aanslag, naar de roman van Harry Mulisch Napoleon op St Helena. Grand Hotel (zijn eerste musicalregie) Dit seizoen speelt Ursul zijn solo Bekentenissen en ook  Nachttrein.

Presentator en spreker

Ursul de Geer kunt u vragen als dagvoorzitter en presentator op congressen en symposia. Hij is een uitstekende discussieleider en kan daarnaast voor bijeenkomsten en evenementen een talkshows op maat maken.

Voor mensen die een belangrijke toespraak moeten houden kan Ursul de Geer, gezien zijn ervaring als regisseur, een grote ondersteuning zijn. Hij is een bekwame speechcoach die mensen zelfvertrouwen kan geven. Hij heeft een luisterend oor en een vermogen de goede vragen te stellen, waardoor hij ook bij conflicten een goede bemiddelaar kan zijn.

'Passie is bij alles wat je wilt bereiken onmisbaar. Met hartstocht aan iets werken levert veel meer resultaat. De opbrengst is dan vaak meer dan de som der delen. Dat geeft weer vertrouwen en zekerheid. Niet alleen bij jezelf, ook bij diegenen met wie je werkt. Onzekerheid en angst om te verliezen zijn voor iedereen de grootste vijanden. Kortom: met passie werken is de sleutel voor succes.'

Producties